Miesten Salibandyliigassa pelataan keskiviikkona yksi ottelu, kun Westend Indians matkaa Tampereelle Nokian KrP:n vieraaksi.

Ottelu on liigan viimeinen ennen alkavaa maajoukkuetaukoa. Ruotsin Göteborgissa 6.-15. joulukuuta pelattavien MM-kilpailujen jälkeen sarja jatkuu neljällä ottelulla jälleen 19. joulukuuta.

Indiansin alkukausi on ollut tuloksellisesti heikko. Kauden 12 ottelusta se on onnistunut puristamaan vain kolme voittoa ja yhden tasapelin, muut kamppailut ovat päättyneet tappioon.

Indians pelasi edellisen ottelunsa kaksi viikkoa sitten. Joukkueen päävalmentaja Mikko Laurikainen kertoo seuran verkkosivuilla, että ottelutauon aikana tunnelmaa yritettiin helpottaa mm. pienimuotoisella rentoutumisella kovan harjoittelun lisäksi.

– Henkistä lukkoa avattiin saunaillan myötä ja fysiikkaa päästiin treenaamaan viikon verran lajin ohessa. Hyvä että saatiin ehjä treeniviikko alle ennen sarjan jatkumista.

Fyysisen harjoittelun lisäksi Indians kävi tauon aikana antaumuksella läpi myös taktista puolta.

– Ollaan käyty vähän omaa pallotonta pelaamista läpi ja etsitty sitä, mistä johtuu, että meille tulee niinkin paljon maaleja omiin. Sitä puolta lähdetään tarkentamaan nyt keskiviikkona, Laurikainen kertoo.

– Luotetaan edelleen siihen, että pelitapa tuottaa maalipaikkoja riittävän määrän, mutta pyritään jättämään turhat riskit pois.

Indians kohtasi KrP:n kauden avausottelussa. Silloin pisteet jaettiin Espoossa tasatuloksella 6-6. Nyt joukkueet ovat peräkkäisillä sijoilla sarjataulukossa, KRP on 11. ja Indians pykälän alempana.

Laurikainen odottaakin keskiviikon ottelusta viime kamppailun tavoin tasaista.

– Tasainen peli oli ensimmäisellä kierroksella ja varmaan tasaisissa merkeissä jatketaan, aika peräkkäin ollaan sarjataulukossakin.

Indiansin ja Nokian KrP:n välinen ottelu alkaa keskiviikkona klo 18:30.