Salibandyliigan vuosi 2015 alkoi komeasti kun Seinäjoen Peliveljet haki Vantaalta 5-4-voiton Tapanilan Erästä Ville Kuuselan jatkoaikamaalilla. Ottelua seurasi 1112 katsojaa, ja lisää on luvassa lauantaina SSV:n isännöidessä Helsingin Pasilassa NST:tä.

SPV:n Jalo Kouvosen 4-2-maali kaksi minuuttia ennen illan ottelun täyttä aikaa näytti jo sinetöivän vierasvoiton, mutta Tapanilan Erä tuli vielä. Lauri Kapanen kavensi, ja vain seitsemän sekuntia ennen summeria Tuomas Iiskolan kaukolaukaus pomppasi SPV:n verkkoon. Jatkoajalla Erä ehti kilauttaa tolppaa ennen kuin Peliveljien Ville Kuusela iski ratkaisun vapaalyönnin jälkitilanteesta.

– Tämä oli meille tärkeä voitto kahden kärkijoukkueille kärsityn tappion jälkeen. Olisi ollut tosi kova paikka lähteä tänään tyhjin käsin kotimatkalle, SPV:n valmentaja Tommy Koponen mietti.

– Toki kahden maalin johdon menettäminen omien lopussa virheiden myötä muistuttaa, että meillä on vielä opittavaa. Samalla kuitenkin Erä tulee tällä pelillä menestymään aivan eri tahtiin kuin syksyllä, Koponen kehaisi vastustajaa.