Salibandyliigan välierät alkoivat kotivoitoilla kun ennakkosuosikit Happee ja SPV löivät helsinkiläiset haastajansa Tapanilan Erän ja SSV:n. Happeen voitto tuli ehjällä suorituksella, mutta SPV joutui kaivamaan itsestään uuden ryhdin kesken pelin.

Seinäjoella Mikael Lax laukoi vieraat pelin puolivälissä jo 3-7-johtoon, mutta pakkopaikassa SPV heräsi. Erätaukoon mennessä Juha Kivilehto, Jukka Pelto-Arvo ja Mikko Kohonen olivat tuhatpäisen yleisön riemuksi kuroneet eron yhteen, ja päätösjaksolla Peliveljet karkasi. Sen alkuun Petri Hakonen tasoitti, ja viimeisellä seitsenminuuttisella Henri Myllymäki sekä Juha Kivilehto tekivät 9-7-voitossa ratkaisevat osumat.

Jyväskylässä osui ensimmäisenä Erän Tommi Rosendahl, mutta sitten otti mestari Happee ohjakset. Juuso Heikkinen laukoi hattutempun ja Veli-Matti Hynynen kaksi osumaa Happeen ottaessa ensimmäisen kiinnityksen finaalipaikkaan lukemin 7-3.

SSV ja SPV kohtaavat toisen kerran heti huomenna perjantaina, Erä ja Happee lauantaina.

Torstain ohjelmassa oli myös naisten puolivälierä, jossa mestari SB-Pro eteni Classicin ja NST:n seuraksi välieriin kaatamalla kolmannen kerran M-Teamin. Tänään Pron voittolukemat olivat 9-3 Karoliina Kujalan kirjautettua tehot 3+1.