Salibandyliigan hallitseva mestari Jyväskylän Happee nousi jo voiton päähän tämän kevään finaaleista kaataessaan vieraskentällä Tapanilan Erän 7-3. Happee johtaa välieräsarjaa 2-0, ja loppuottelupaikka on katkolla sunnuntaina klo 15.45 Yle TV2:n suorassa lähetyksessä.

Torstain avauskohtaamisen helpohkosti vienyt Happee joutui tänään tiukemmalle kun otteitaan terästänyt Erä kävi kahdesti johdossa ja nousi vielä kolmannen erän alussa tasalukemiin 3-3. Sitten otti kuitenkin ohjat Happeen ykkösketju Veli-Matti Hynynen – Petri Kauko – Juuso Heikkinen, joka latoi ratkaisevat maalit Heikkisen osuessa edellispelin tavoin kolmesti.

– Kaksi erää roikuttiin mukana mutta sitten nämä lipunkantajamme eli joukkueen kokeneimmat pelaajat nostivat selvästi tasoaan ja nousivat esiin, Happeen valmentaja Seppo Pulkkinen tiivisti illan Salibandyliigan tiedotteen mukaan.