Jarkko Määttä on löytänyt hyppyvireen kevään kynnyksellä. Salpausselän suurmäen kilpailussa Määttä ponnisti kaksi hyvää hyppyä ja ylsi uran parhaaseen maailmancupsijoitukseen ollen kahdeksas. Voittoon liiteli Itävallan Stefan Kraft ennen Saksan Severin Freundia ja Norjan Anders Fannemeliä.

Määttä hyppäsi kilpailussa 122 ja 123 metriset hypyt. Hyvin samanlaiset hypyt kuin muutkin viikonloppuna Lahdessa hypätyt.

– Aikalailla samanlaisia rentoja vetoja kaikki. Hyvällä mallilla on hyppy, Määttä hehkutti Mäkihypyn tiedotteessa.

Tyytyväinen Määttä tuntee löytäneensä hyvän vireen nyt keväällä.

– Kiva fiilis on, uran paras sijoitus, ei voi olla ainakaan pettynyt. Kaikki kisahypyt sain hypättyä hyvin, semmoisia rentoja ja antoi vain homman rullailla ja oli hyvä meininki päällä, Määttä mietti.

Muut suomalaiset Janne Ahonen ja Lauri Asikainen eivät selviytyneet finaalikierrokselle.