Seinäjoen Peliveljet löi Salibandyliigan illan välierässä Helsingissä SSV:n 6-3 ja jatkaa liigan finaaleihin Jyväskylän Happeeta vastaan voitoin 3-1. SSV puolestaan pelaa pronssista yhden ottelun Happeen välierissä pudottamaa Tapanilan Erää vastaan.

Ratkaisevaksi nousseessa neljännessä välierässä Mikael Järvi nosti yli- ja alivoimamaaleillaan SSV:n kahden maalin takaa vielä tilanteeseen 2-2, mutta sitten SPV karkasi uudestaan. Kaksi puolustajaa kimppuunsa päätyyn imaissut Juha Kivilehto petasi Mikko Kohoselle johtomaalin paikan, ja loput tehtiin ottelun viimeisellä
kymmenminuuttisella. Isäntien Jere Liljenbäck kuittasi vielä Petri Hakosen 2-4-maalin, mutta lopuksi osuivat Sami Koski ja Jyrki Holopainen tyhjiin. Ottelun hahmo oli tehoillaan 2+2 Mikko Kohonen.

SPV juhli salibandykultaa 2012 ja 2013, viime keväänä nappasi ensimmäisen mestaruutensa Happee.

Salibandyliigan loppuotteluiden ohjelma:

Su 29.3. klo 16:00 Happee – SPV
La 4.4. klo 16:45 SPV – Happee
Su 5.4. klo 15:30 Happee – SPV
La 11.4. klo 15:30 SPV – Happee (tarvittaessa)
Su 12.4. klo 14:05 Happee – SPV (tarvittaessa)

Tänään ratkesi myös M-Teamin vastustaja toiseksi ylimmän sarjan Divarin finaaleihin. Runkosarjan seitsemänneksi sijoittunut SB Welhot Kuopiosta löi runkosarjan voittaja Steelersin sen kotikaukalossa Hämeenlinnassa jatkoajalla 4-3 ja vei finaalipaikan voitoin 2-1.

Divarin finaalien voittaja nousee Salibandyliigaan häviäjän karsiessa liigapaikasta otteluparin Josba – TPS voittajaa vastaan.