Raskaansarjan nyrkkeilijä Robert Heleniuksen vastustaja vaihtuu. Kenneth Odeke perui tulonsa Suomeen. ”Pohjolan painajaisena” tunnetun Heleniuksen uusi vastustaja on 6-kertainen amatöörinyrkkeilyn Georgian mestari Beka Lobjanidze. Odeke vetäytyi jo sovitusta ottelusta, koska päätti, ettei haluakaan kohdata Heleniuksen tasoista nyrkkeilijää. Robert Helenius kohtaa 33-vuotiaan georgialaisen Lobjanidzen kesäkuun Second Ice Age -ottelussa.

33-vuotias 193-senttinen ja 102-kiloinen Lobjanidze on otellut ammattilaisena 13 ottelua, joista tilille on kertynyt 11 voittoa. Näistä mies on iskenyt tyrmäyksellä yhdeksän. Lobjanidze on maansa raskaansarjan nyrkkeilijöiden rankingin kärkinimi. Amatöörinä 200 ottelustaan 172 voittanut Lobjanidze iski itsensä kuudesti Georgian mestariksi. Amatööriuransa aikana mies otteli MM-kisoissa vuosina 2002 ja 2006 sekä EM-kisoissa vuosina 2005 ja 2007 sijoittuen parhaimmillaan EM-tasolla viidenneksi. Seurajoukkueiden WSB-liigassa Lobjanidze oli mukana kaudella 2010–2011 sijoittuen Baku Fires -seuran riveissä mitaleille.

− Taso nousi ottelijan vaihtuessa huomattavasti. Nordic Nightmare on valmis, häntä ei kiinnosta vaikka vastaan tulisi kuka tahansa. Kaikki voitettava, kun aikoo mestariksi, Helenius kertoo tiedotteessa.