Mikko Korhonen teki Ranskan avoimen golfmestaruuskilpailun toisena päivänä tuloksen par (71). Vaikealla kentällä tulos on vähintäänkin kelvollinen, etenkin kun se tuli vaikeiden vaiheiden kautta.

Yhteistuloksella -1 Korhonen tulee olemaan perjantai-iltana tukevasti tuloslistan kärkipäässä, arviolta sijojen 12-20 tietämillä.

Korhosen päivä alkoi ikävällä tavalla, kun jo toiselle väylälle tuli tulokseksi tuplabogi. 195-metrisen par-kolmosen viheriö on suojassa lammen takana ja Korhosen tiilyönti painui veteen.

Kierros synkkeni edelleen seitsemännen väylän bogin myötä. Samalla 440-metrisellä par-nelosella hän teki bogin myös avauspäivänä.

– Aamusta oli vähän hankalaa. Jäi lepoaika lyhyeksi, kun kierros oli eilen valmiina vasta 20.00 ja tänään jo kello 7.40 pistin palloa ilmaan, Korhonen kertoo tiedotteessaan.

Kun unen rippeet oli hierottu silmistä, alkoi nousu kentän toisella par-vitosella, johon Korhonen niin ikään eiliseen tapaan viimeisteli birdien. Tuloskorttiin merkittiin birkut myös väylillä 13 ja 14.

Kahden ensimmäisen kilpailupäivän aikana Korhonen on pelannut kuusi par 5 -reikää viisi alle parin.

– Sain takaysillä pari hyvää puttia sisään oikeisiin paikkoihin. Täällä on homma todella pienestä kiinni, hän sanoi.

Le National Golfin kenttä on varsin pitkä ja haastava.

– Rulleja tulee kyllä mukavasti. Jännä paikka pelata, Korhonen kuvaili.

Lähde: Mikko Korhosen tiedote