Käsipalloseura Riihimäen Cocks ry.n miesten edustusjoukkue osallistuu kolmatta vuotta peräkkäin Eurooppa Cupiin. Aikaisempina kahtena vuonna joukkue on päässyt osallistumaan Euroopan käsipalloliiton alimpaan kilpailuun Challenge Cupiin, koska Suomen maapisteet eivät ole muuhun riittäneet. Edeltävien kausien kohtuullisen hyvät otteet Challenge Cupissa ovat kartuttaneet maapisteitä sen verran, että tulevalle kaudelle Suomen Mestareilla on oikeus osallistua toiseksi korkeimmalle sarjatasolle, EHF – cupiin.

Keskiviikkona 14.7.2015 Euroopan käsipalloliitto (EHF) on julkaissut sarjoihin osallistuvat joukkueet, tämän vuoden EHF – cupiin osallistuu kaikkiaan 60 joukkuetta. Cocksin joukkue aloittaa karsinnat 1. karsintakierrokselta 23 muun joukkueen kanssa. 1. karsintakierroksen arvonnat järjestetään 21.7.2015 EHF:n toimistossa Wienissä.