Riikka Lehtonen ja Taru Lahti jäivät alkulohkoon beach volleyn Grand Slam -turnauksessa Japanin Yokohamassa. Perjantaina kaksikko hävisi yhdysvaltalaisparille Emily DayJennifer Kessy lukemin 12-21, 16-21. Kolmen lohkopelitappion myötä suomalaiskaksikon turnaus Japanissa on ohi.

– Pelin alku oli hyvää, mutta siihen se sitten jäikin. Valitettavasti tänään ei pystytty pelaamaan omalla tasolla, vaan virheitä tuli joka osa-alueella. Vastustajan ei paljon tarvinnut tehdä pisteiden eteen, Lehtonen kertaa Lentopalloliiton verkkosivuilla.

Ensi viikolla Itävallassa pelattaviin EM-kisoihin valmistautuvat Lehtonen ja Lahti ovat selviytyneet tällä kaudella pääsarjaan kaikissa kahdeksassa pelaamassaan FIVB:n turnauksessa. Yokohaman lisäksi vain Norjan Stavangerissa he eivät selviytynyt alkulohkosta pudotuspeleihin.

Klagenfurtin EM-kisoihin matkaavat myös Essi Hasu ja Anniina Parkkinen. Molempien suomalaisparien avauspeli on ohjelmassa tiistaina.