Turun Urheiluliiton Nooralotta Neziri sijoittui Nancyssa, Ranskassa, naisten 100 metrin aitajuoksussa kuudenneksi ajalla 13,51. Kilpailun voitti viime kesänä Zürichin EM-kisoissa hopeaa aitonut ranskalainen Cindy Billaud ajalla 12,94.

Nezirille Nancyn startti oli vasta kauden kolmas. Jämsänkoskella hän juoksi viikko sitten pika- ja aitajuoksukarnevaalien 100 metrin aitojen alkuerien voittoon 13,30 ja oli sitten finaalin ykkönen ajalla 13,35. Neziri on juossut kauden kotimaisen kärkituloksen 13,25 keväällä Floridan Clermontissa.

Porilaisjuoksija on palannut nopeasti hyvään kuntoon sen jälkeen, kun oikean jalan etureidestä löytyi pieni repeämä toukokuun lopu­ssa. Viime kesänä Neziri teki 100 metrin aitajuoksun Suomen ennätyksen 12,98.

Oskari Mörö puolestaan juoksi viidenneksi Nancyssä kilpailun 400 metrin aitajuoksussa. Mörön aika oli 50,35.

Voittoon pinkoi Filippiinejä edustava, alkujaan amerikkalainen Eric Cray ajalla 49,48. Toiseksi viiletti ranskalainen Mickaël François (49,76).

Ensi viikolla Tallinnassa käytäviin 22-vuotiaiden EM-kisoihin valmistautuva Mörö on kauden mittaan juossut 400 metrin aidat viisi kertaa. Kauden paras on Venäjän Tsheboksarissa juhannuksena juostu 50,07.

Mörö, 22, juoksi matkan Suomen ennätyksen 49,08 viime kesänä Zürichin EM-kisoissa.