Turun Ruissalon kentällä pelattava golfin Challenge Tourin osakilpailu Gant Open käynnistyy tänään. Suomalaisista suurimmat menestystoiveet kohdistuvat Madeiralla European Tourin kisan voittaneeseen Roope Kakkoon sekä Tapio Pulkkaseen.

– Madeiran jälkeen kävin kovilla kierroksilla monta päivää. Asiat pyörivät mielessä, nukkuminen oli vaikeaa. Päätin lähteä mukaan kisaan monen asian summana. Torstaina uskon olevani hyvässä formussa, vaikka edellisviikolla tuli otettua monta tarpeellista golfista vapaata päivää, Kakko kertoo Golfpiste.comin sivuilla.

Kakko on Challenge Tourin menestyksekkäin suomalaispelaaja kautta aikojen.

– Hienoa olla Turussa. Lapsuudenystäväni Peter Rosenberg on caddienä, perhe on mukana, Kakko
toteaa.

Kakko ei aio jarrutella Ruissalon avauksissa.

– Kyllä minun pelini kulminoituu pitkälti draiverin käyttöön; sillä uskon lyöväni lähes kaikki avaukset par-nelosilla ja viitosilla, suomalainen sanoo.