Minea Blomqvist-Kakko sijalle 25 ”taistelupäivän päätteeksi”

© Kuva: Getty Images

Minea Blomqvist-Kakko piti putterinsa avulla pelinsä kasassa Ranskan avoimen golfmestaruusturnauksen päätöspäivänä Golf de Chantacon kentällä. Par lukemat 280 (70-71-68-71) ja jaettu 25. sija syntyivät taistelun tuloksena.

Tasatahtiin kolme päivää Blomqvist-Kakon kanssa pelannut kilpailun toinen suomalainen Ursula Wikström hyytyi hieman päätöskierroksella. Hän päätyi kaksi yli parin tuloksella 282 (71-70-68-73) jaetulle 30. tilalle.

Ranskan avointen palkintopallille nousi kaksi tanskalaista, mutta kotiyleisön sankariksi nousi kuitenkin mestaruuden uusinnassa voittanut isäntämaan Celine Herbin. Alusta asti kisaa johtaneella Tanskan Emily Kristine Pedersenillä oli vielä kolme reikää ennen loppua kolmen lyönnin johto, mutta tulokaspelaajan hermot pettivät kalkkiviivoilla.

Pedersen päästi Herbinin uusintaan tekemällä päätöskierroksen lopussa bogin ja tuplabogin. Pedersenin maannainen Malene Jörgensen ylsi kolmanneksi yhdeksän alle parin tuloksella 271 (69-67-68-67). Par tuloksen 70 sunnuntaina pelanneet Herbin ja Pedersen päätyivät yksitoista alle parin tulokseen 269.

-Hyvä lopetus taistelupäivän päätteeksi, myhäili Blomqvist-Kakko tehtyään kaksi birdie-tulosta neljän viimeisen reiän aikana.

-Hermoja vähän koeteltiin, kun kadotin neljännen lyönnin avauksessa palloni ja tuloksena oli tuplabogi. Menin hetkeksi vähän jumiin, mutta hyvät putit onneksi pelastivat, kertoi Blomqvist-Kakko, joka sai sunnuntaina vain viisi väylä- ja kahdeksan viheriöosumaa. Vastapainoksi putteri oli kuumana: 26 puttia.

-Olen kokonaisuuteen tyytyväinen. Hitusen vielä tarvittaisiin lisää rentoutta ja luottoa omaan tekemiseen. Nyt hyvä treeniviikko alle ja sitten Kiinaan hakemaan kauden parasta suoritusta.

Lähde: Minea Blomqvist-Kakon tiedote


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.