Suomen naiset ampuivat trapissa joukkuehopeaa, kun haulikkolajien MM-kisat alkoivat Italiassa. Joukkuekisan Lonatossa voitti Britannia.

Suomen joukkueessa ampuivat Marika Salmi, Noora Antikainen ja Satu Mäkelä-Nummela. Salmi sijoittui finaaliuusinnan jälkeen kymmenenneksi. Antikainen oli 28:s ja Mäkelä-Nummela 30:s.

Henkilökohtaisen kilpailun voitti Espanjan Fatima Galvez, joka kukisti kultaottelussa Venäjän Jelena Tkatshin 11–9. Tkatsh oli ampunut peruskilpailussa Uuden-Seelannin Natalie Rooneyn kanssa parhaan tuloksen, 71 kiekkoa.

Suomen Salmi rikkoi peruskisassa 69 kiekkoa.

– Minua ei jännittänyt uusinnassa niin paljon kuin luulin. Se on vain niin pienestä kiinni. En olisi uskonut pääseväni uusintaan tuloksellani, Salmi sanoi Ampumaurheiluliiton tiedotteessa.