Salibandyliigassa pelattiin lauantaina kaksi ottelua, joissa Viikingit murjoi merkillisten vaiheiden jälkeen nousija M-Teamin 16-4 ja Westend Indians löi Oulussa OLS:n 7-5.

Helsingin paikallisottelu M-Teamin ja Viikinkien yhteisessä kotihallissa Pasilassa alkoi nousijan kannalta kunniakkaasti kun se livahti aluksi 2-0-johtoon ja vielä pelin puolivälissä Markus Piittisjärvi nosti lukemiksi 3-2. Loppu oli kuitenkin yhtä maalia kun jo toisessa erässä johtoon noussut Viikingit vei päätösjakson 12-1. Miko Kailiala merkkautti kirjureilla tehot 4+1 Tero Tiitun ja Roni Laasosen tyytyessä lukemiin 3+1.

Oulussa nähtiin kaksijakoinen ottelu, jota Indians johti kahden erän jälkeen 6-0. Kotijoukkue heräsi kolmannessa hurjaan kiriin, mutta viisi maalia ei riittänyt pisteisiin Indiansin osuttua vielä kerran. Valtteri Kainulainen ja Markus Markkola olivat kumpikin maalillaan ja kahdella maalisyötöllään Indiansin tehokkaimpia. Kotijoukkueen Tatu Kiipeli iski kaksi osumaa ja syötti yhden.

Viikingit nousi sarjakärkeen tasapistein ottelun vähemmän pelanneiden Classicin ja Tapanilan Erän kanssa. NST ja M-Team ovat yhä nollakerhossa.

Salibandyliigan sunnuntain ottelut ovat Happee – M-Team, OLS – Oilers ja NST – Koovee.

Lähde: Salibandyliigan tiedote