Miesten salibandyn Teho Sport Suomen Cupissa on mukana neljä joukkuetta, joista Classic ja Happee ratkaisevat toisen finalistin sunnuntaina 20.12. Tampereella.

Viikingit ja LaSB pelaavat puolestaan oman ottelunsa Lahden Suurhallissa loppiaisena 6.1. klo 17.

– Hieno juttu, että Viikingit tarttui meidän ehdotukseen. Välierä arvottiin heidän kotiottelukseen, mutta seuralla oli keskustelujen jälkeen halu tuoda tapahtuma Suurhalliin. Paikka ei voisi puitteiltaan paremmaksi muuttua, eikä kyllä matsikaan. Todellinen urheiluteko Viikingeiltä, kommentoi LaSB:n valmentaja Kalle Tyrkäs ottelusiirtoa tuoreeltaan Salibandyliiton sivuilla.

Täysin poikkeuksellinen tempaus Viikinkien ottelusiirto ei ole, sillä Lahden Suurhallissa on pelattu aikaisemmin mm. maaotteluita sekä tehty viime tammikuussa Divarin yleisöennätys, kun kotiottelunsa Lahteen siirtänyt LaSB ja hämeenlinnalainen Steelers vetivät katsomoon 1335 katsojaa.

– Viikingit odottaa innolla LaSB:n kohtaamista Suurhallissa. Tulemme Lahteen täydellä rosterilla, suurella sydämellä ja taisteluhengellä. Joukkueemme pelaajat odottavat jo tätä peliä, hehkutti Viikinkien manageri Kurt Westerlund.

Ottelusta ei mielenkiintoa puutu, sillä Viikinkien pelaajalista vilisee lajin huippuja. Mikael Järvi, Tero Tiitu, Harri Forsten ja monet muut eivät esittelyjä kaipaa. Divarin kärjessä porskuttava LaSB sen sijaan heittää kestomenestyjiä vastaan nousevia tähtiä, kun nuorten maailmanmestarit Rasmus Kainulainen ja Miikka Pentikäinen johdattavat lammilaiset taisteluun finaalipaikasta.

Hallitseva Cup- mestari Viikingit on tämän vuosituhannen menestynein joukkue, sillä se on kahminut salibandyliigassa viimeisen viidentoista vuoden aikana peräti kahdeksan kultaa, kolme hopeaa ja kolme pronssia. Otteluparien voittajat kohtaavat Suomen Cupin finaalissa lauantaina 30.1.2016.