Hurrikaani-Loimaa täydensi viidentenä joukkueensa suomalaisten runsaan osanoton lentopallon CEV Cupin toisella kierroksella. Hurrikaani eteni jatkoon pudottamalla jatkosta torstai-iltana bulgarialaisen Dobrudja Dobrichin.

Mestarien liigan jälkeen Euroopan toiseksi arvokkaimman cupkilpailun 2. Kierroksella nähdään miesten joukkueistamme Hurrikaani, VaLePa ja Mestarien liigasta mukaan tullut Kokkolan Tiikerit. Naisten puolella mukana ovat toisensa myös kohtaavat LP Salo ja HPK.

Miesten 2. kierros pelataan kaksiosaisena 3.-5.1. ja 17.-19.1. VaLePa ja Hurrikaani isännöivät avausosaa Tiikereiden avatessa vieraissa.

VaLePa kohtaa tanskalaisen Gentofte Volleyn, Hurrikaani italialaisen Diatec Trentinon ja Tiikerit tshekkiläisen CEZ Karlovarskon. Kolmannella kierroksella VaLePan ja Hurrikaanin otteluparien voittajat ovat vastakkain ja Tiikereiden otteluparin voittaja saa vastaansa voittajan parista Olympiakos Piraeus (Kreikka) – Gaszprom-Urga Surgut (Venäjä).

Naisten puolella LP Salo ja HPK kohtaavat 12.1. Salossa ja 25.1. Hämeenlinnassa. Voittaja saa vastaansa seuraavalla kierroksella mitä todennäköisemmin israelilaisen Maccabi XT Haifan pudottavan hallitsevan Mestarien liigan voittajan, italaisiasen Pomi Casalmaggioren.

Lähde: Lentopalloliitto