Tennis kuuluu tunnetusti jääkiekkoilijoiden suosikkeihin, kun puhutaan kesälajeista. Toronto Maple Leafsin romuluinen hyökkääjä Leo Komarov tunnustautuu kovaksi tennisfaniksi.

NordicBetin kansainvälisen lähettilään virassa oleva Komarov matkusti eilen Lontooseen katsomaan parhaillaan käynnissä olevaa Wimbledonin Grand Slam -turnausta.

– Onhan siellä Nadalia ja Djokovicia, mutta (Roger) Federer on mun ykkössuosikki. On aina ollut ja tulee varmaan aina olemaan. Ja (Henri) Kontinenhan pelaa torstaina myös. Sitä on kiva seurata, koska Henkka on ollut pitkään niin hienossa liekissä, Komarov hehkuttaa NordicBetin tiedotteessa.

Komarov pääsi taannoin väläyttelemään tennistaitojaan vuosittaisessa kiekkoilijoiden Bermuda-turnauksessa.

– Ei voi sanoa, että osaisin pelata, mutta vaimo on nuorena ollut aika kovan tason pelaaja, niin sitä kautta on tullut innostus itsellekin. Bermudassa kävin yrittämässä, mutta taso paljastui heikoksi, Komarov virnistää.

Wimbledonissa Komarovin ohjelmaan kuuluu, tenniksen seuraamisen lisäksi, dokumentin kuvausta. NordicBet julkaisee myöhemmin lisätietoja dokumentin sisällöstä.