Moni on pelännyt, että UFC-tähti Conor McGregor turvautuu laittomiin keinoihin nyrkkeilyottelussa Floyd Mayweatheria vastaan. Irlantilaisen sopimuksessa on määritelty mittavat sanktiot laittomista iskuista.

Entinen nyrkkeilyn välisarjan mestari Victor Ortiz puolestaan varoittaa Conor McGregoria Floyd Mayweatherin kyseenalaisista tempuista nyrkkeilykehässä.

Ortiz kohtasi Mayweatherin vuonna 2011 ja ottelun päätös jäi historiaan yhtenä nyrkkeilyhistorian kyseenalaisimpana.

Ortiz oli pyytelemässä anteeksi aiempaa pääpuskuaan, kun Mayweather yllättäen tyrmäsi Ortizin. Sääntöjen puitteissa Mayweatherin tyrmäys oli laillinen mutta sitä pidettiin hyvän urheiluhengen vastaisena.

Ortiz muisteli BoxingScenelle ottelun tapahtumia ja kertoi, että hänen turhautumisensa johtui Mayweatherin jatkuvista kyynärpääiskuista, joista Mayweather selvisi ilman varoituksia.

– Et saa käyttää kyynärpäitä, ellet ole Mayweather. Otin vastaan useamman kyynärpääiskun häneltä. Laskeskelin, että niitä oli 16 tai 17. Kerroin tuomarille kyynärpääiskuista mutta hän kehotti minua jatkamaan ottelemista. Turhauduin ja puskin häntä, maksoin lopulta tempustani rumasti, Ortiz muistelee.