UFC:n raskassarjalainen Mark Hunt on tunnettu näyttävistä tyrmäyksistä ja siitä, ettei hän arkaile ilmaista mielipidettään julkisesti.

Hunt kirjoittaa Player Voice -nimisessä varsin rehellisesti urastaan, terveydentilastaan ja suhtautumisestaan dopingiin, joka on varsin yleistä vapaaottelupiireissä.

– Olen tapellut koko elämäni. Olen noussut tappelemalla yhdeksi eniten tienaavaksi kamppailulajien osaajaksi. Tappeleminen on se, mitä minun kuuluu tehdä. Se on kohtaloni. Jos kuolen ottelussa, olen sinut sen kanssa, kunhan se tapahtuu sääntöjen mukaan, Hunt kirjoittaa.

Uusi-Seelantilainen kirjoittaa, että pitkä ura kamppailulajien parissa alkaa näkyä ja tuntua tämän terveydentilassa.

– Kehoni on rikki. Mieleni on kuitenkin tässä ja nyt, erotan hyvät asiat pahoista, se on kaikkein tärkeintä. Minulla on vaikeuksia nukkua ja voit kuulla, että puheeni alkaa puuroutua. Muistinikaan ei ole yhtä hyvä kuin ennen. Se on vain hinta, jonka olen joutunut maksamaan.

Hunt on tunnettu siitä, että hän lynkkaa julkisesti kaikki ottelijat, jotka jäävät kiinni kiellettyjen aineiden käytöstä. Raskasnyrkkinen ottelija toteaa, että kiellettyjä aineita käyttäneet ottelijat estivät hänen nousun UFC:n mestariksi.

– Olisin mestari ilman huijareita. Nämä kaverit eivät olisi ikinä pärjänneet minulle ilman aineita. Olen menettänyt sponsoreita ja tuloja miljoonien edestä näiden kavereiden takia. Pelkkä ajatus saa minut suuttumaan.