UFC-mestarilta kova väite: Lajilegenda lykkäsi mestaruusottelun ajankohtaa steroidien käytön takia

© Kuva: Getty Images

Suorapuheisuudestaan tunnettu UFC:n välisarjan mestari Michael Bisping kohtaa marraskuun 4. päivä George St. Pierren välisarjan mestaruusottelussa.

Aikoinaan UFC:n kirkkaimpiin tähtiin kuulunut St. Pierre tekee paluun UFC-häkkiin neljän vuoden tauon jälkeen. Kaksikon oli määrä kohdata toisensa jo loppukesästä mutta St. Pierre vetäytyi ottelusta yllättäen.

Bispingillä oli teoria St. Pierren taannoisesta vetäytymisestä.

– En tiedä, johtuiko se hänen tarpeestaan saada kielletyt aineet suodatettua kehostaan ennen USADA:n testauksia. Se on mielestäni varteenotettava teoria, sillä testaukset aloitetaan kuusi kuukautta ennen ottelua ja hän teki kaikkensa viivyttääkseen paluutaan, Bisping totesi MMA Fightingin mukaan.

St. Pierren mahdollisesta steroidien käytöstä on liikkunut varsin paljon huhuja. Huhumylly kiihtyi St. Pierren vetäydyttyä UFC:stä varsin pian sen jälkeen, kun USADA otti tehtäväkseen testata UFC-ottelijoita.