© Kuva: Getty Images

Entiseltä tennistähdeltä karmeita paljastuksia – valmentajaisä haukkui ja kuritti vyöllä vuosikausia

Pelaa riskitön veto Liigaan ja tienaa jopa 205 euroa!

Entisen tennistähden Jelena Dokicin julkaisema kirja paljastaa karmivia asioita hänen valmentajaisästään.

Dokic julkaisi äskettäin omaelämäkerrallisen kirjan Unbreakable. Teoksessa nainen kuvailee karulla tavalla hänen ja valmentajana toimineen isänsä Damir Dokicin suhdetta.

Ex-pelaaja kertoi isänsä teoista jo 2009, mutta nyt Dokic on kuvaillut tapahtumia tarkemmin. Naisen mukaan hänen isänsä rankaisi häntä usein henkisesti ja fyysisesti.

Dokic kertoo kirjassaan, että pahoinpitelyt alkoivat hänen ollessa vasta kuusivuotias. Tyttären tappiot tai huonosti sujuneet harjoitukset saivat isän raivon valtaan.

– Fyysinen kipu ei ollut pahinta, vaan henkinen kipu. Se satutti eniten. Isä sanoi, että olen häpeäksi enkä saa tulla kotiin, Dokic muisteli.

Dokicin mukaan isä pahoinpiteli häntä muun muassa lyömällä nahkaisella vyöllä selkään, repimällä hiuksista ja potkimalla tätä. Fyysisen kurituksen lisäksi isä haukkui tytärtään huoraksi ja lutkaksi.

Vuonna 2000 Damir Dokic hakkasi lapsensa niin pahasti, että tämä menetti tajuntansa.

– Se oli todella ikävä muisto, joka säilyy ikuisesti, Jelena Dokic totesi.

Jelena Dokicin ja hänen isänsä valmennuksellinen yhteistyö päättyi vuonna 2003 pelaajan ollessa parikymppinen. Sittemmin hän ylsi kerran kahdeksan parhaan joukkoon Grand Slam -turnauksessa.

34-vuotias Dokic pelasi viimeisen turnauksensa vuonna 2013. Viime aikoina hän on puhunut halustaan palata takaisin kilpakentille.

Pelaa riskitön veto Liigaan ja tienaa jopa 205 euroa!