© Kuva: Getty Images

Huippunyrkeilijän valmentajalta pöyristyttävä väite Anthony Joshuasta – ”Media ei halua kirjoittaa siitä”

Nappaa riskitön veto 100€ asti!

• Jos häviät, saat rahasi takaisin
• Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia eli rahat saa heti ulos

MM-haastaja Joseph Parkerin valmennusryhmä on tehnyt kaikkensa varmistaakseen mestaruusottelun raskassarjan hallitsevan WBA-, IBF- ja IBO-liittojen maailmanmestarin Anthony Joshuan kanssa. Huippunyrkkeilijän tiimi on yrittänyt saada Joshuaa suuttumaan vihjailemalla toistuvasti, että ovat paljastaneet brittimestarin olevan helppo tyrmätä jopa sparrierissä.

– Olemme paljastaneet Joshuan epämääräisen leuan. Hänet tyrmätään suurimmassa osassa harjoitusleireistään. Dillian Whyte iski hänet kanveesiin. Jopa Robert Helenius löi Joshuan kenttään sparratessaan hänen kanssaan. Olemme paljastaneet uutisen, josta ei haluta puhua. Britannian media ei halua kirjoittaa siitä, sillä he haluavat luoda Joshuasta kuvan voittamattomana mestarina, Parkerin valmentaja Kevin Barry väitti Boxing Scenelle.

Parkerin promoottori David Higgins piti vasta tiedotustilaisuuden, jossa esiteltiin erilaisia videoita todistusaineistoksi Joshuan leuan heikkoudesta. Videoilla haastateltiin useita nyrkkeilijöitä, jotka väittivät tyrmänneensä olympiavoittajan harjoitussalilla.

Joshuan ja Parkerin leirit ovat neuvotelleet huippuiskijöiden mittelöstä jo pitkään. MM-ottelun ajankohdaksi on suunniteltu jo marraskuuta, mutta sopimuksen syntymistä on hidastanut raskassarjalaisten erimielisyydet ottelun tulojaosta.

Parkerin taustajoukot ovat yrittäneet tiettävästi provosoida Joshuaa allekirjoittamaan rahakkaan ottelusopimuksen kyseenalaistamalla voittamattoman nyrkkeilymestarin kykyjä nyrkkeilijänä.

– Brittifanit ovat aivopestyjä uskomaan Joshuan liioiteltua nostetta. On vain kaksi juttua, mitä nyrkkeilystä tarvitsee tietää. Sinun pitää pystyä lyömään ja kyetä ottamaan vastaan iskuja. Tiedämme kaikki, että Parker ja Joshua osaavat kummatkin jakaa iskuja. Parkeria ei ole kuitenkaan lyöty kanveesiin koskaan, vaikka hän on sparrannut satoja eriä ammattilaisten kanssa. Samaa ei voi sanoa Anthony Joshuasta, Barry lällätteli.

Nappaa riskitön veto 100€ asti!

• Jos häviät, saat rahasi takaisin
• Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia eli rahat saa heti ulos