Huippunyrkkeilijän taustajoukot uhkuvat itsevarmuutta – ”Hän teurastaa lasileukaisen Anthony Joshuan!”

© Kuva: Getty Images

WBO-liiton raskassarjan maailmanmestari Joseph Parker haastaa ensi keväällä painoluokan hallitsevan kuninkaan Anthony Joshuan. Vasta ottelusopimuksen Joshuan tallin kanssa tehnyt uusiseelantilaisiskijän taustajoukot ovat ainakin täynnä itseluottamusta, sillä he ovat harvinaisen vakuuttuneita ottelijansa voitosta.

Parkerin promoottori David Higgins matkustaa pian Lontooseen viimeistelemään sopimuksen ehdot brittimestaria edustavan Matchroomin promoottorin Eddie Hearnin kanssa. Higgins oli tuoreesta sopimuksesta niin mielissään, että intoutui väittämään sopimusta pahaksi virheeksi Joshuan joukoilta.

– Hearn teki pahan virheen suostuessaan otteluun. Parker tulee päättämään Joshuan valtakauden brutaalilla tavalla. Hän teurastaa lasileukaisen Anthony Joshuan! Tämä on todella hienoa aikaa Joen faneille Uudessa-Seelannissa ja ympäri maailmaa, Higgins uhosi Boxing Scenen haastattelussa.

Huippuottelun sopimusneuvottelut ovat viittä vaille paketissa. Higginsin mukaan päättämättä on enää ottelupaikka, tuomarit, kehän koko sekä nyrkkeilyhanskojen koko. Tulonjaostakin päästiin pitkästä väännöstä huolimatta sopimukseen. Joshua saa tuloista 65 prosenttia ja Parkerille jää käteen 35 prosenttia.

– Missä ja milloin on vielä päättämättä. Vie vielä muutaman viikon verran selvittää nämä asiat. Puskemme edelleen sitä kantaa, että meillä olisi neutraalit tuomarit. Eddie on varmasti samaa mieltä asiasta. Hanskojen ja kehän kootkin ovat edelleen sopimatta. Paiskimme töitä joka päivä saattaaksemme sopimuksen valmiiksi, Higgins valotti.

Promoottori paljasti Boxing Scenelle palkanneensa Vladimir Klitshkon vanhan lakimiehen laatimaan Parkerille mahdollisimman suotuisan ottelutarjouksen. Aiemmin osapuolet taistelivat pitkään huippumittelön tulojaosta. Parkerin tiimi olisi halunnut suuremman palasen voittorahoista, mutta joutuivat lopulta tyytymään IBF-, IBO- ja WBA-liittojen mestaruuksia hallitsevan Joshuan joukkojen vaatimuksiin.

Parker ja Joshua kohtaavat toisensa kehässä näillä näkymin maaliskuussa tai huhtikuussa. Ottelun oletetaan käytävän Englannissa, mutta lopullista vahvistusta tapahtumapaikasta ei ole vielä lyöty lukkoon.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.