Suomalaishiihtäjille ei jäänyt kovinkaan paljon käteen Itävallan Seefeldissä käydyistä maailmancupin vapaan hiihtotavan sprinttikilpailuista.

Miesten kilpailussa kolme suomalaista onnistui pääsemään karsinnasta jatkoon, heistä parhaana Ristomatti Hakola, joka hiihti kolmanneksi nopeimman ajan. Muut jatkoonpääsijät oliva Martti Jylhä ja vasta 20-vuotias sprintterilupaus Verneri Suhonen. Kukaan heistä ei kuitenkaan päässyt omasta jatkoerästään eteenpäin.

Lopputuloksissa Hakola oli lopulta 13:s, Jylhä 22:s ja hienosti ensimmäisen maailmancupin pisteensä napannut Suhonen 30:s.

Sprintin ykköstykki Hakolan vire näyttää olevan hieman hakusessa, sillä alkukaudesta tuloksena oli kolmesta sprinttikisasta nelossija, mutta tänä vuonna hän ei ole päässyt kertaakaan edes välieriin.

Naisissa Suomella oli kilpailussa vain kaksi edustajaa, ampumahiihtäjä Mari Laukkanen ja Andrea Julin. Heistä vain Laukkanen pääsi karsinnasta jatkoon, mutta meno tyssäsi jo ensimmäiseen alkuerään. Lopputuloksissa Laukkanen oli 21:s, Julin jäi 46:nneksi.

Kilpailujen voittoon hiihtivät miehissä Norjan hiihtohirmu Johannes Höstflot Kläbo, joka otti jo kauden viidennen sprinttivoittonsa kuudesta mahdollisesta. Naisissa voittoon ylsi sveitsiläinen Laurien Van Der Graaff.