UFC:n naisten kärpässarjan ottelijan Jessica-Rose Clarkin on määrä kohdata painoluokan MM-haastaja Paige Van Zant tänä viikonloppuna UFC Fight Night 124 -otteluillassa. 30-vuotiaan australialaisen henkinen valmistautuminen sai kuitenkin varsin epäonnisen kolauksen, kun naisen kotiin murtauduttiin keskellä otteluviikkoa.

Clark ilmoitti ikävästä tilanteesta Twitter-päivityksessään. Hänen mukaansa asuntoon murtautui kolme ihmistä, joista kaksi oli miehiä ja yksi nainen. Vorot veivät kamppailutähdeltä televisioita, kitaroita, DVD:itä ja videopelejä.

Lisäksi rikolliset potkivat Clarkin kissan ulos talosta. Eläin löydettiin ulkoa niin huonossa kunnossa, että se jouduttiin lopettamaan.

Vapaaottelija varoitti naapureitaan Twitterissä varkaista ja ilmoitti myös heidän tuntomerkkinsä.

Jessy Jess

@missjessyjess
VEGAS. MY HOUSE JUST GOT BROKEN INTO

They kicked our cat and he has to be put down.

Tvs, guitars, dvds, POP, video games.

At least 3 people, one small female with her hair in a bun, reddish-blonde and two men. One white sedan and possibly a gray truck with them.

Useat naisen UFC-kollegat hämmästelivät Twitter-päivityksen alla Clarkin epäonnea.

– Mitä helvettiä, tämä on niin kauheaa ja väärin. Olen todella pahoillani kissastasi. Tämä sai minut todella vihaiseksi, UFC-ottelija Alex Chambers raivosi.

– Ei! Olen pahoillani sinun ja kissasi puolesta. Varastaminen on jo tarpeeksi paha rikos itsessään, mutta jättäkää nyt edes eläimet rauhaan, toinen UFC-kamppailija Sarah Kaufman huokaisi.

– Jumalauta. Syvimmät pahoitteluni, Jess, UFC-tähti Elias Theodorou valitteli.

Clark on otellut UFC:n nimissä vasta kerran. Hän teki debyyttinsä promootiossa viime marraskuussa, jolloin hän päihitti Bec Rawlingsin tuomaripäätöksellä. Sitä ennen aussiottelija loi uraa muun muassa Invicta-promootion ja muiden pienempien organisaatioiden riveissä.