© Kuva: Getty Images

UFC:n venäläistähteä ei päästetä vielä mestareiden kimppuun – mielessä jo seuraava haastaja

Nappaa riskitön veto 100€ asti!

• Jos häviät, saat rahasi takaisin
• Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia eli rahat saa heti ulos

UFC:n kevytsarjan MM-haastaja Habib Nurmagomedov haluaa haastaa Eddie Alvarezin, jos ei saa MM-ottelua Conor McGregorin tai Tony Fergusonin kanssa.

Nurmagomedovin nimi on nyt kaikkien kamppailun ystävien huulilla. Hurja venäläispainija on rakentanut itselleen varsin selvää polkua UFC:n kevytsarjan MM-otteluun riepottelemalla mestaruushaastajia kenttään yksi toisensa jälkeen.

Näillä näkymin kuitenkin näyttää, ettei vahvaa sambo- ja judotaustaansa hyödyntävä venäläinen pääse vielä painoluokan mestareiden kimppuun. Tuoreimpien tietojen mukaan UFC yrittää järjestää McGregorin ja Fergusonin välille tittelit yhdistävää huippuottelua.

Ykköshaastaja Edson Barbozan ylivoimaisesti vasta päihittänyt Nurmagomedov haluaa kuitenkin otella mahdollisimman pian ja edetä promootion rankingeissa jatkuvasti eteenpäin. Jenkkiottelija Alvarezin päihittäminen olisi jälleen kova osoitus miehen taidoista.

Huipputähden isä Abdulmanap Nurmagomedov kommentoi poikansa suunnitelmia tuoreessa venäläismedia MatchTV.ru:n haastattelussa.

– Mielestäni Conor, Nate Diaz ja Ferguson voisivat otella mieluummin toisiaan vastaan 30 kertaa Habibin sijaan. Ymmärrämme tämän hyvin. Jos McGregor ja Ferguson ottelevat keskenään, antakaa meille sitten vaikka Alvarez. Hän kertoi auttaneensa Barbozaa treenaamaan Habibia varten. Katsotaan nyt, miten se matsi sitten menisi, kamppailuvalmentajana mainetta niittänyt vanhempi Nurmagomedov latasi.

Avaaritaustainen Nurmagomedov on kotoisin Venäjän Dagestanista, missä hän harjoittelee edelleen osan vuodesta. Jo kuusi vuotta UFC:n riveissä otellut venäläinen on voittanut uransa kaikki 25 otteluaan.

Nappaa riskitön veto 100€ asti!

• Jos häviät, saat rahasi takaisin
• Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia eli rahat saa heti ulos