Miesten yhdistelmäkilpailun kultaa voitti Norjan Simen Hegstad Krüger. Toiseksi tuli Martin Johnsrud Sundby ja kolmanneksi hiihti Hans Christer Holund. Näin ollen norjalaiset dominoivat itselleen kolmoisvoiton.

Kilpailun voittoa alettiin ratkomaan toiseksi viimeisen vapaan kierroksen lopussa. Norjan Simen Hegstad Krüger repäisi nousussa ja hän kasvatti hetkessä eron 20 sekuntiin takana tulevaan porukkaan.

Krüger teki kisassa uskomattoman nousun, sillä hän kaatui aivan kilpailun alussa. Hän ei ollut saavuttanut kärkijoukkoa edes suksia vaihdettaessa.

Niskanen veti rohkeasti lähes koko perinteisen osuuden repien pääporukan pieneksi ryppääksi. Kuitenkin vapaalle lähdettäessä Niskasen eväät oli syöty. Niskanen oli lopulta 19:s jääden kärjestä minuutin ja 14 sekuntia. Hän voitti vain noin kaksikymmentä sekuntia jo alussa kyydistä pudonnutta Matti Heikkistä, joka oli 21:s.

Vapaan osuuden alkupuolella vauhti kärkiporukassa oli verkkaisempaa. Ryhmään nousi lisää hiihtäjiä, johon kuului myös kilpailun voittaja Krüger.