Paluutaan nyrkkeilymaailman huipulle suunnitteleva Tyson Fury on vaarassa menettää arvostetun The Ring -nyrkkeilylehden maailmanmestaruutensa, jos brittiläis-irlantilainen pugilisti ei ilmoita paluuottelunsa ajankohtaa vielä tänä keskiviikkona.

Lehti ilmoitti aiemmin, että antaa Furylle tammikuun verran aikaa julkistaa paluunsa kehään. Fury ei ole otellut yli kahteen vuoteen. Miehen viimeisin ottelu oli marraskuussa 2015, jolloin hän kukisti raskassarjan ruhtinaan Vladimir Klitshkon.

Mielenterveysongelmista ja dopingtuomion kärsinyt huippuottelija luopui aiemmin jo WBO-, WBA- ja IBF-liittojen mestaruusvöistään. Hän sai kuitenkin pitää The Ring -lehden tittelin dopingpannastaan huolimatta, sillä hän voitti painoluokan hallitsevan mestarin. Yleensä lehden mestaruutta ei menetä, ellei häviä painoluokan nykyiselle kärkiottelijalle.

Fury on uhkaillut jo pitemmän aikaa tekevänsä paluun nyrkkeilyyn tänä vuonna. Mies on julistanut haastavansa lähes kaikki raskassarjan huippunimet, joihin kuuluvat muun muassa Anthony Joshua ja Tony Bellew. Kummallakin brittitähdellä on kuitenkin tiedossa jo ottelut tälle keväälle, joten näillä näkymin Fury ei pääse The Ringin aikarajaan.