Ali Abdelaziz on kuuluisa UFC-ottelijoiden manageri, joka esiintyy usein julkisuudessa antaen haastatteluja edustamiensa urheilijoiden tuoreimmista kuulumisista. Nyt miehen synkkä rikollinen menneisyys paljastettiin amerikkalaisen tutkivan toimittajan toimesta.

Vapaaottelutoimittaja Mike Russell oli saanut käsiinsä muun muassa Frankie Edgaria, Fabricio Werdumia ja Khabib Nurmagomedovia manageroineen Abdelazizin rikosrekisterin. Miehen rikoshistoria paljastui yllättävän rankaksi.

Abdelazizia syytettiin vuosien 2000-2004 aikana väärennöksestä, petoksesta, rikollisesta tekeytymisestä toiseksi henkilöksi, sekki- ja luottokorttipetoksesta, varkaudesta ja häirinnästä. Kaiken lisäksi urheilupomoa on syytetty neljästä pahoinpitelystä, joista kolme oli törkeitä pahoinpitelyjä.

Mike Russell 🕵️

@MIKERUSSELLMMA
Just got Ali Abdelaziz's rap sheet from 2000-2004. No way NSAC did an FBI fingerprint check on him. Charges include counterfeiting, forgery, criminal impersonation, check & credit card fraud, assault (felony x2, aggravated x1, simple x2) burglary, auto theft, fraud & harassment.

Huimasta rötöslistasta huolimatta Abdelaziz ei ole koskaan joutunut istumaan vankilatuomiota. Hän suostui yhteistyösopimukseen New Yorkin poliisilaitoksen ja liittovaltion poliisin FBI:n kanssa ja vasikoi muita rikollisia viranomaisille. Järjestely antoi Dominance MMA -manageritallin perustajalle mahdollisuuden sovittaa rikoksensa ehdonalaisena.