Järkyttävä tapaus! Ryöstäjät hakkasivat huippupyöräilijän sairaalakuntoon – Veivät mukanaan muun muassa arvokkaan pyörän

© Kuva: Getty Images
Honka ja KuPS Veikkausliigan huippuottelussa! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Pyöräilytähti Oscar Sevilla on kiidätetty sairaalaan hänen jouduttuaan ryöstetyksi.

41-vuotias Kolumbiassa asuva espanjalainen oli harjoittelemassa maan pääkaupungissa Bogotassa, kun viisi ryöstäjää kävi hänen kimppuunsa.

Miehet hakkasivat urheilijan ja ryöstivät hänen yli 10 000 euron arvoisen pyöränsä. Sevilla mursi tilanteessa ranteensa sekä värttinäluunsa ja odottaa nyt paikallisessa sairaalassa pääsyä leikkaukseen.

Pyöräilijän vaimon, Ivone de Sevillan mukaan pyörän lisäksi ryöstäjien matkaan lähtivät myös ajajan kypärä ja lasit.

– Tänä aamuna noin kuuden aikoihin Oscar meni tavalliseen tapaansa harjoittelemaan Bogotassa. Viisi nuorta henkilöä hyökkäsi hänen kimppuunsa ja hakkasi hänet, de Sevilla totesi.

Jostain syystä varkaat eivät vieneet pyöräilijän puhelinta ja hän pääsi soittamaan tilanteen jälkeen vaimolleen. Hetken päästä hän sai myös ohikulkijalta apua ja pääsi ensiapuun.

– Hän on todella maassa, sillä tämäntyyppisen murtuman parantuminen kestää kauan, ja hänen oli tarkoitus matkustaa Espanjaan kilpailemaan, de Sevilla kertoi.

Bogota on erittäin vaarallinen kaupunki ja Sevilla onkin joutunut suunnittelemaan harjoituslenkkinsä tarkkaan, jotta pystyisi ne suorittamaan.

Sevilla on urallaan erikoistunut pitkiin etappiajoihin ja on sijoittunut useita kertoja kymmenen parhaan joukkoon muun muassa Ranskan ja Espanjan ympäriajoissa.

Pyöräilijän ura lähti kuitenkin laskuun vuonna 2006 hänen tultuaan liitetyksi Operaatio Puerto-nimeä kantaneeseen dopingtapaukseen, jossa espanjalaisen lääkärin Eufemiano Fuentesiin epäilltiin jakaneen ammattipyöräilijöille kiellettyjä aineita. Tämän jälkeen korkeimman tason eurooppalaistalleista ei ajajanpaikkoja ole enää löytynyt.

Katso kuvia Sevillasta sairaalassa täältä

Lähteet: cyclingnews.com, The Sun


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!

Honka ja KuPS Veikkausliigan huippuottelussa! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!