Nyrkkeilijä Haroon Karim pelkäsi kuolevansa tieraivon uhrina.

Englantilaisiskijä Karim oli kertovansa mukaan vain senttien päässä kuolemasta. Pelottava välikohtaus sattui Darnallin kaupunginosasssa Sheffieldissä.

Karimin mukaan toinen autoilija törmäsi hänen autoonsa ja sivupeili irtosi. Nyrkkeilijä päätti lähteä autollaan törmäilijän perään.

Törttöilijän yhytettyään Karim nousi autostaan ulos mennäkseen puhumaan kuljettajan kanssa. Tämän jälkeen törmäilijä oli kaasuttanut Karimia kohti, ja nyrkkeilijä jäi auton alle. Tämän jälkeen törmäilijä pakeni paikalta Karimin ollessa jumissa auton alla.

– En voi uskoa sitä. Olin menossa syömään ja melkein kuolin. Seurasin autoa, jotta voisimme vaihtaa tietoja. Kun menin puhumaan hänelle, niin hän kaasutti minua kohti ja jatkoi ajamista, vaikka olin auton alla, Karim päivitteli Sheffield Starille.

– Olin kasvot alaspäin ja pääni oli vain senttien päässä renkaasta, kun hän jatkoi ajamista. Luulin, että se oli siinä. Luulin kuolevani. Pelkäsin henkeni edestä, nyrkkeilijä jatkoi.

26-vuotiaan Karimin iho kärsi pahoin. Mies menetti ihoaan jalastaan, kädestään, olkapäästään ja polvestaan. Hänelle tehtiin sairaalassa useita ihonsiirtoleikkauksia. Lisäksi kasvoihin jäi todennäköisesti elinikäiset arvet.

Lääkäreiden mukaan Karim ei saa palata kehiin kuukausiin.

– Minulla oli kaksi ottelua sovittuna. Tein lisenssin eteen kovasti töitä, mutta voin olla sivussa vuoden verran, Karim arvioi.

Kevytsarjassa otteleva Karim on iskenyt ammattilaisena yhden ottelun.

Poliisi on pidättänyt 30-vuotiaan miehen tapaukseen liittyen.