New England Patriotsin helmikuista Super Bowl -tappiota sivusta katsonut kulmapuolustaja Malcolm Butler jatkaa NFL-uraansa Tennessee Titansin riveissä.

Vapaiden pelaajien markkinoille 28-vuotiaana päässyt Butler allekirjoitti Titansin kanssa viiden vuoden ja 61 miljoonan dollarin sopimuksen. Ansioista yli 30 miljoonaa dollaria on taattua rahaa.

Varaamattomana pelaajana NFL-uransa aloittanut Butler nousi tulokaskaudellaan 2014-15 yllättäen vaihtopenkiltä Super Bowlin sankariksi, kun viime hetken syötönkatko maalialueella ratkaisi Patriotsille voiton Seattle Seahawksista. Uransa toisen Super Bowlin hän voitti Patriotsin kanssa helmikuussa 2017.

2018 Super Bowlissa Butlerille ei annettu mahdollisuutta kantaa sankarin viittaa, sillä päävalmentaja Bill Belichick piti hänet sivussa yhtä erikoisryhmitysten yritystä lukuun ottamatta. Mestarivalmentaja ei perustellut hyllytystä tarkemmin vaan viittasi sen olleen valmentajan päätös, ei kurinpidollinen asia. Uutta rahakasta tulevaisuutta kohti menevä Butler on edelleen ymmällään tapauksesta.

– En koskaan saanut syytä siihen. Luulen, että se johtui siitä, että olin sairaana aiemmin viikolla ja jouduin käymään sairaalassa. Ehkä he ajattelivat, että en ole riittävästi sisällä pelisuunnitelmassa. Se voi olla mitä tahansa. Bill Belichick on tehnyt tätä pitkän aikaa, Butler totesi.

Lähde: NFL.com.