UFC-mestari Conor McGregorin päättömän hyökkäyksen kohteeksi eilen illalla joutunut Khabib Nurmagomedov on ottanut kommentoinut hurjaa tapausta medialle perjantaina. Venäläishaastaja kuittasi tapauksen huumorilla.

Vaikka irlantilaisottelija yritti vahingoittaa Nurmagomedovin ja muiden UFC-ottelijoiden linja-autoa Barclays Centerin edustalla metalliaidan ja roskapönttöjen kanssa, ei Nurmagomedov ollut lainkaan pois tolaltaan välikohtauksen jäljiltä.

– Nauran vain sisälläni. Rikoit sitten ikkunan? Miksi? Miksi et tullut sisälle asti? Tiedät, että UFC ei päästä sinua sisälle. Jos olet oikea gangsteri, miksi et tule sisälle, venäläiskamppailija uhosi MMA Fightingin haastattelussa.

Kamppailutähtien välinen yhteenotto juonsi ilmeisesti juurensa aiempaan välikohtaukseen, jossa Nurmagomedovin taustajoukot olivat joutuneet sanaharkkaan McGregorin joukkuekaverin Artem Lobovin kanssa.

Kevytsarjan MM-vyötä toistaiseksi pitävä McGregor ja painoluokan kiistaton ykköshaastaja Nurmagomedov ovat myös ennenkin uhonneet toistensa suuntiin. Venäläinen jatkoikin mielellään irlantilaisen haastamista edelleen.

– Tällä kaupungilla on suuri gangsterihistoria. Haluatko puhua minulle? Lähetä minulle joku sijainti. Jos meidän pitää puhua, minä tulen paikalle. Ei mitään ongelmaa. Minä kasvoin tähän. En kasvanut tuoleja heitellessä. Tämä ei ollut minun bussini, Nurmagomedov yllytti.

Vaikka irlantilaistähteä ei ole vielä saatu kommentoimaan riehumistaan, miehen tiedettiin raivostuneen pahasti kuultuaan siitä, että menettää mestaruutensa UFC 223 -otteluillan Nurmagomedovin ja Max Hollowayn välisen pääottelun voittajalle.

Lähde: MMA Fighting