UFC-tähti Conor McGregor riehui torstaina illalla New Yorkissa Barclays Centerin edustalla ja joutui poliisin etsintäkuuluttamaksi.

Asian vahvisti MMA Fightingin toimittaja Luke Thomas, jonka mukaan McGregor on etsintäkuulutettu New Yorkissa. Vielä ei ole tarkempaa tietoa, onko poliisi ottanut irlantilaista kiinni.

Thomasin mukaan tapahtumaan osallisena ollut McGregorin joukkuetoveri Artem Lobov on poistettu lauantain UFC 223 -illan ottelukortilta.

Poliisitutkinnasta uutisoi myös ESPN, jonka tietojen perusteella McGregorin yksityiskonetta estetään tarpeen tullen lähtemästä New Yorkista.

UFC:n presidentti Dana White kommentoi ykköstähtensä hämmentävää pimahdusta tuoreeltaan ESPN:lle. Promootion johtomiehen mukaan tapaus oli halveksittavin asia koko UFC:n historiassa.

– NYPD [New Yorkin poliisilaitos] laittoi ulos etsintäkuulutuksen Conorista. Hänen lentokoneensa ei voi nousta maasta. Hän ei voi poistua osavaltiosta. Oletan, että jos he eivät ota häntä kiinni, hän ilmoittaa itsensä poliisille. Voitte kuvitella, että hänet haastetaan oikeuteen rankasti. Tämä oli todella huono uraliike hänelle, White taivasteli.

ESPN:n toimittajan Brett Okamoton mukaan tapauksesta raivostunut White pohdiskeli myös samalla, haluaako enää jatkossa työskennellä McGregorin kanssa.

Brett Okamoto

@bokamotoESPN
Was just with Dana White. Called it the most despicable thing in UFC history. I asked him if he wants to be in business with Conor McGregor anymore, he said, would you?

Sosiaalisessa mediassa kiersi torstaina illalla videoita, joissa irlantilaiskamppailija nähdään hyökkäämässä kevytsarjan MM-haastajan Khabib Nurmagomedovin taustajoukkojen bussin kimppuun.

yoooooo... first time seeing this one. Conor has legit lost his mind.

McGregor nosti urheilustadionin edustalla olleen metalliaidan ja yritti heittää sitä bussia kohti. Tämän jälkeen vapaaottelutähti yritti heittää myös läheistä roskapönttöä paikalta paennutta linja-autoa päin.

Toinen UFC-ottelija Michael Chiesa loukkaantui McGregorin aiheuttaman hässäkän keskellä. Joidenkin silminnäkijähavaintojen mukaan amerikkalaisen vammat johtuivat McGregorin riehumisesta. Asialle ei ole kuitenkaan virallista vahvistusta.

David Kano

@realdkano
Conor McGregor going nuts trying to get at Khabib...😳 #UFC223

Tuukka Hyttinen, SuomiUrheilu
@HyttinenT