UFC päätti peruuttaa kolme lauantaille suunniteltua ottelua Conor McGregorin riehumisen vuoksi.

UFC:n valovoimaisimpiin tähtiin kuuluva McGregor käyttyäytyi torstai-iltana väkivaltaisesti New Yorkissa UFC:n promotilaisuudessa. Vapaaottelija hyökkäsi muun muassa UFC:n kevytsarjan MM-haastajan Habib Nurmagomedovin taustajoukkojen bussin kimppuun (uutinen).

Kaksi UFC-ottelijaa sai vammoja McGregorin väkivaltaisuuksien myötä. Kevytsarjassa otteleva Michael Chiesa sai useita haavoja kasvoihinsa. Hänen ja Anthony Pettisin oli määrä kohdata lauantaina UFC 223 -tapahtumassa, mutta matsi on siirretty.

Chiesan lisäksi myös kovia koki myös kärpässarjassa otteleva Ray Borg. Hän sai silmänsä sarveiskalvoon hiertymiä McGregorin vuoksi. Borgin ja Brandon Morenon välinen ottelu lauantailta on peruttu.

McGregorin kanssa riehunut Artem Lobov ei myöskään astu kehään lauantaina UFC 223 -tapahtumassa. Höyhensarjassa ottelevan Lobovin piti kohdata New Yorkissa Alex Caceres. UFC päätti peruuttaa ottelun Lobovin osallisuudesta torstain väkivaltaisuuksiin.

Launtai-illan pääottelu, kevytsarjan mestaruusmatsi Max Hollowayn ja Habib Nurmagomedovin välillä pidetään suunnitellusti.

Päivitetty 10:43. Habib Nurmagomedov kohtaa kevytsarjan mestaruusottelussa Max Hollowayn, ei Tony Fergusonia.

UFC

@ufc
Update on UFC 223 fight card - bit.ly/2EnRGCr