Naisten korsisarjan MM-ottelun Rose Namajunasille lauantaina hävinnyt ex-mestari Joanna Jędrzejczyk ei ole vieläkään valmis hyväksymään painoluokan hallinnasta luopumista. Puolalaisottelija julisti poikkeuksellisen ylimielisen viestin haastajilleen UFC 223 -otteluillan lehdistötilaisuudessa.

Vaikka Jędrzejczyk hävisi mestaruusottelussa Namajunasille jo toista kertaa, ei UFC-tähti ole valmis luopumaan entisestä ”kuningattaren” tittelistään.

Jędrzejczyk uskoo edelleen olevansa korsisarjan paras ottelija, jolle ei löydy ainuttakaan vertaista. Puolalainen uskoo edelleen olevansa painoluokan hallitsija ja kehotti UFC 223 -otteluillan lehdistötilaisuudessa kilpakumppaneitaan kumartamaan hänelle.

– He eivät voi verrata itseään minuun. He ovat vain kateellisia, ja puhuvat liikaa. Kumartakaa syvään. Minä olen kuningatar, kamppailutähti tylytti.

Puolalaisottelija oli myös varma, että olisi ansainnut voittaa revanssinsa Namajunasia vastaan. Amerikkalainen puolusti mestaruuttaan yksimielisellä tuomaripäätöksellä. Jędrzejczyk viittasi ottelun osumatilastoihin, joiden mukaan hän sai läpi Namajunasia enemmän merkittäviä iskuja.

– Numerot eivät valehtele. Se on vastaukseni. Merkittävät iskut kertovat totuuden, Jędrzejczyk väitti.

Jędrzejczyk voitti korsisarjan mestaruuden itse vuonna 2014 ja puolusti sitä vuosien mittaan jopa viidesti. Marraskuussa 2017 puolalainen hävisi MM-vyönsä kuitenkin Namajunasille, ja hävisi amerikkalaiselle nyt toista kertaa putkeen.

Tuukka Hyttinen, SuomiUrheilu