New Yorkin urheilukomissio NYSAC tuomitsi tuoreessa tiedotteessaan vahvasti UFC-tähti Conor McGregorin väkivaltaisen mellakoinnin Barclays Centerin edustalla.

Urheiluviranomainen kertoi tapauksen olleen heidän näkökulmastaan niin pöyristyttävä, ettei McGregorille anneta toistaiseksi lisenssiä osavaltiossa.

Komissio aikoo myös nostaa turvallisuustasoa UFC 223 -otteluillan punnitustilaisuuteen ja muihin promootiotilaisuuksiin. Tavoitteena on välttää muiden välikohtausten syntyminen.

McGregor riehui aiemmin torstaina illalla Barclays Centerin edustalla. Irlantilaiskamppailija yritti hyökätä linja-auton kimppuun, jonka kyydissä oli kevytsarjan MM-haastaja Khabib Nurmagomedov ja muita UFC-ottelijoita. Taustalla oli tietojen mukaan riita Nurmagomedovin kanssa.

Irlantilainen joutui poliisin etsintäkuulutuksen kohteeksi ja antoi lopulta itsensä ilmi viranomaisille. Miestä epäillään nyt kahdesta pahoinpitelystä ja yhdestä vahingonteosta.

Kaksi henkilöä loukkaantui UFC-tähden aiheuttamassa hässäkässä. Toinen heistä oli UFC-ottelija Michael Chiesa, joka sai haavoja kasvoihinsa ja jouduttiin poistamaan huomiselta New Yorkin ottelukortilta.

Lähde: MMA Fighting