Visma Ski Classics -maratonhiihtosarjan finaalikilpailu, 70 kilometrin Ylläs-Levi päättyi lauantaina norjalaisten neloisvoittoon.

Kisan ykkönen oli Anders Nygaard, joka voitti loppukirissä maanmiehensä Tord Arde Gjerdalenin. Voittoaika oli karvan alle kolme tuntia, 2.59.25. Seuraaville sijoille tulivat Anders Auckland ja Øyvind Moen Fjeld.

Koko nelikko edustaa maratonhiihdon ykköstallia, Team Santanderia, jonka managerina toimii Suomen hiihtomaajoukkueen entinen päävalmentaja Magnar Dalen.

Paras suomalainen olympiavoittaja Iivo Niskanen sijoittui lajin erikoismiesten takana viidenneksi, eroa voittajaan kertyi kaksi minuuttia ja 25 sekuntia.

Naisten kilpailun voitto meni myös Norjaan, kun Astrid Øyre Slind sivakoi voittoon. Paras suomalainen oli seitsemänneksi sijoittunut Anne Kyllönen.