Tampereen Classic on enää yhden voiton päässä kolmannesta peräkkäisestä miesten Salibandyliigan finaalipaikasta. Joukkue voitti Indiansin kolmannessa välierässä lauantaina 6-4 ja johtaa ottelusarjaa jo 3-0.

Classicin sankari oli ykköskentän maajoukkuehyökkääjä Eemeli Salin, joka tykitti tehot 3+1. Yhteensä Salin on tehnyt välierissä jo pisteet 7+4=11.

Pudotuspeleissä Salin on tehnyt seitsemässä pelissä tehot 11+6=17. Häntä enemmän on tehoillut ainoastaan Nokian KrP:n Henri Johansson, joka on tehnyt seitsemässä pelissä pisteet 10+9=19.

Classicin finaalipaikka saattaa varmistua maanantaina Espoossa, kun neljäs välierä pelataan. Tänään sunnuntaina toisen välieräparin ottelussa Tampereella kohtaavat KrP ja Happee. Ottelusarja on tilanteessa 1-1. Happee kukisti nokialaiset Jyväskylässä edellisessä kohtaamisessa peräti 9-0.