Tämä tapaus puhuttaa! Kultamitalisti pyyhälsi vauhdilla maassa lojuneen kisaajan ohi – ”Uskomatonta”

© Kuva: Getty Images

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!

Kansainyhteisön kisojen päätöspäivän dramaattiset tapahtumat ovat puhuttaneet sosiaalisessa mediassa.

Miesten maraton sai ikävän käänteen aivan kilpailun loppuhetkillä. Kilpailua johtanut Callum Hawksin lyyhistyi vain pari kilometriä ennen maalia (uutinen).

Skottijuoksijan voimat hupenivat eikä hänellä ollut energiaa jatkaa maaliin asti. Avuntulo paikalle kesti ja tämä on kirvoittanut kärkästä kritiikkiä sosiaalisessa mediassa.

Oman osansa on saanut myös kilpailun voittanut Michael Shelley. Isäntämaan edustaja ohitti asfaltilla maanneen Hawkinsin ja puolusti Kansainyhteisön kisojen mestaruuttaan vuodelta 2014 onnistuneesti.

Joidenkin mielestä Shelleyn olisi pitänyt jäädä auttamaan huonovointista kilpatoveriaan eikä hän olisi saanut pyyhältää ohi.

– Mielestäni on reilua sanoa, että Shelley halusi kultaa paljon enemmän kuin tulla tunnetuksi yhden arvokkaimman palkinnon eli International Fair Play -palkinnon vastaanottajana, Twitterissä todettiin.

– Uskomatonta, toinen säesti.

– Minua hävetti, että australialainen urheilija juoksi kaatuneen kilpailijan ohitse vauhtiaan hidastamatta. Luultavasti mitalit ovat tärkeämpiä kuin hyvä urheiluhenki, kolmas kirjoitti.

– Vielä saattaa tulla aika, jolloin Michael Shelley pitää Kansainyhteisön kisojen maratonkultaansa häpeän tunnusmerkkinä, kritiikki jatkui.

Voita kahden hengen matka Mestarien liigan puolivälieriin!