UFC-tähti Conor McGregorin torstaisesta riehumisesta New Yorkin Barclays Centerissa (uutinen) on saatu uutta videomateriaalia.

UFC:n julkaisemalla videolla näkyy otteita myös McGregorin hyökkäyksen kohteeksi joutuneen bussin sisätiloista ja muun muassa verinaarmuja kasvoihinsa saanut Michael Chiesa esiintyy julkaisussa (katso video kokonaisuudessaan täältä).

Chiesa ei ruhjeensa vuoksi voi otella tämäniltaisessa UFC 223-tapahtumassa. Lisäksi kärpässarjan ottelijoiden Ray Borgin ja Brandon Morenon ottelu jouduttiin peruuttamaan myös Borgin loukkaannuttua hyökkäyksessä (uutinen).

Tämän lisäksi myös Artem Lobovin ja Alex Caceresin ottelu on peruttu. Lobov riehui tilanteessa McGregorin seurueen mukana.

Irlantilaistähti joutui perjantaina vastaamaan teoistaan oikeuden eteen. Hän oli hetken pidätettynä, mutta pääsi vapaalle jalalle 50 000 dollarin takuita vastaan. Seuraavaksi oikeudenkäyntipäiväksi on määrätty 14.kesäkuuta.

UFC-pomo Dana White sanoi olleensa perjantaina yhteydessä McGregoriin. Whiten mukaan tähti kertoi ”sen täytyneen tapahtua”, viitaten hyökkäykseensä.

– Se oli karmein keskustelu, jonka ikinä olemme käyneet. Hän sanoi olevansa pahoillaan loukkaantuneiden ottelijoiden puolesta, mutta muutoin hän katsoi tekonsa oikeutetuksi, White sanoi.

Lähde: Daily Mail