Elina Svitolinalle kymmenes peräkkäinen otteluvoitto Roomassa – murskasi WTA-finaalissa maailmanlistan ykkösen

© Kuva: Getty Images

Katso kaikki NBA-ottelut ilmaiseksi suorana lähetyksenä!

  • Kaikki Lauri Markkasen ottelut suorana
  • Kaikki NBA-pelit ilmaiseksi
  • Suora lähetys, ei kustannuksia

Ukrainalainen Elina Svitolina nappasi selvän voiton maailmanlistan ykkösestä Simona Halepista Rooman WTA-finaalissa. Svitolina voitti ottelun 2-0. Ensimmäisessä erässä meno oli tylyä ja turnauksen hallitseva mestari näytti emännän otteita voittamalla romanialaisen 6-0.

Toinen erä oli huomattavasti ensimmäistä tasaisempi, mutta Svitolina oli siinäkin vahvempi 6-4. Halepin kohtalona oli hävitä toista kertaa putkeen juuri Svitolinalle finaalissa. 23-vuotias ukrainalainen on voittanut täten nyt kymmenen Roomassa pelattua ottelua putkeen. Tämän päiväinen finaaliottelu kesti 67 minuuttia.

Katso kaikki NBA-ottelut ilmaiseksi suorana lähetyksenä!

  • Kaikki Lauri Markkasen ottelut suorana
  • Kaikki NBA-pelit ilmaiseksi
  • Suora lähetys, ei kustannuksia