Elina Svitolinalle kymmenes peräkkäinen otteluvoitto Roomassa – murskasi WTA-finaalissa maailmanlistan ykkösen

© Kuva: Getty Images
Nappaa riskitön veto tai talletusbonus Tsekki - Saksa underilla!

Ukrainalainen Elina Svitolina nappasi selvän voiton maailmanlistan ykkösestä Simona Halepista Rooman WTA-finaalissa. Svitolina voitti ottelun 2-0. Ensimmäisessä erässä meno oli tylyä ja turnauksen hallitseva mestari näytti emännän otteita voittamalla romanialaisen 6-0.

Toinen erä oli huomattavasti ensimmäistä tasaisempi, mutta Svitolina oli siinäkin vahvempi 6-4. Halepin kohtalona oli hävitä toista kertaa putkeen juuri Svitolinalle finaalissa. 23-vuotias ukrainalainen on voittanut täten nyt kymmenen Roomassa pelattua ottelua putkeen. Tämän päiväinen finaaliottelu kesti 67 minuuttia.

Kaikki jääkiekon MM-kisoista: matsit ilmaiseksi, sarjataulukko, otteluohjelma…

Nappaa riskitön veto tai talletusbonus Tsekki - Saksa underilla!