Vaikka tenniksen huippupelaajan Novak Djokovicin alkuvuosi on mennyt täysin penkin alle, vakuutti serbialainen olevansa tyytyväinen kehitykseensä.

Djokovic tippui Madridin avoimesta turnauksesta toisella kierroksella hävittyään brittien rankingkärjelle Kyle Edmundille. Sitä aiemmin serbialainen tippui yllättävän ajoissa Indian Wellsin, Miamin ja Barcelonan turnauksista.

Ei olisi liiottelua sanoa, että Djokovicin kauden ensimmäinen puolikas on mennyt täysin penkin alle.

Entinen maailmanrankingin terävimmän kärjen tennistähti ei ole kuitenkaan raivoissaan pelinsä tilasta. Rennon oloinen Djokovic vakuutti Edmund-tappion jälkeen Daily Starille Madridissa, ettei koe keväänsä epäonnistuneen.

– Luonnollisesti olen pettynyt, että hävisin tämän ottelun. Voin kuitenkin olla tyytyväinen tennikseni kehityksen tasoon, Djokovic sanoi.

Serbialainen toivoo onnensa kääntyvän seuraavissa kilpailuissa. Ongelmakohdat ovat Djokovicin mukaan tiedossa, ja virheet pitäisi saada hiottua pelistä pois.

– Pelissäni on selviä asioita, jotka eivät toimi tällä hetkellä. Minun täytyy vain jatkaa työskentelyä ja rukoilla, että pelini tulee vahvemmaksi ja paremmaksi matsien mittaan. Varsinkin näissä isoissa turnauksissa, jossa on huippupelaajia. Näissä täytyy todella olla parhaimmillaan, Djokovic arvioi.

Lähde: Daily Star