Kolme rugbyfania sai nimelliset sakot haukuttuaan maajoukkuevalmentajaa ”V***n kaljuksi munapääksi”

© Kuva: Getty Images

Kolme skotlantilaisfania sai sakot haukuttuaan Englannin rugbymaajoukkueen päävalmentaja Eddie Jonesia julkisella paikalla ”V***n kaljuksi munapääksi.” He koskettelivat Jonesin päätä ja yrittivät suudella tämän päänahkaa. Alhainen hyökkäys tapahtui Manchesterissä Oxford Roadin rautatieasemalla, kun humalainen kolmikko pysäytti Jonesin yhteiskuvaa varten. Jones avautui hyökkäyksestä Mirrorille.

Tapaus sattui päivä sen jälkeen, kun Englanti oli hävinnyt Skotlannille Calcutta Cupissa. Tuomioistuin on nyt langettanut Ritchie Cleetonille,Connor Inglisille, Brett Grantille lähinnä nimelliset sakot aggressiivisesta käytöksestä ja epäsopivasta kielenkäytöstä. Inglis joutui kaivamaan kuvettaan 220 punnan verran ja toiset kaksi öykkäriä 15 puntaa enemmän.

Kun Jones oli lähdössä paikalta omalla autollaan, miehet juoksivat autoon kiinni. Australialaisvalmentaja kertoi jälkeenpäin, ettei aio koskaan enää matkustaa julkisilla liikennevälineillä. Tilanne oli Jonesille todella epämiellyttävä, ja hänen autokuskinsa kertoo pelänneen valmentajan turvallisuuden puolesta.

 


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.