Suomalaisen supertähden siirtosotku saa yhä kummallisempia piirteitä – Olisikin kelvannut uudelle seuralle halvemmalla!

Honka ja KuPS Veikkausliigan huippuottelussa! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Viime viikonloppuna kerroimme, että yhden Suomen valovoimaisimman salibandytähden, Peter Kotilaisen, siirto Happeesta Ruotsin pääsarjan Kalmarsundiin on kariutunut.

Tuolloin Kalmarsundin seurajohtaja Per Viberg perusteli jo käytännössä sovitun siirron perumista sillä, että Kotilaisen hankkiminen olisi ollut seuralle ”liian suuri riski”.

– Kotilainen puhuu vain vähän englantia eikä lainkaan ruotsia. Kävimme keskustelua hänen agenttinsa kanssa, mutta hintalappuun nähden koimme hänen palkkaamisensa liian suureksi riskiksi. Hän maksoi enemmän kuin Ruotsin maajoukkuepelaaja, Viberg perusteli ruotsalaiselle innebandymagazinet-lehdelle.

Nyt Kotilainen kertoo omissa sosiaalisen median kanavissaan, että Vibergin selitykset ovat muuttuneet. Kotilaisen mukaan seura selittää nyt, että olisi ollut valmis ottamaan hänet halvemmalla hinnalla.

– Loppujen lopuksi he olisivat kuitenkin ollu valmiit ottamaan mut joukkueeseen muutama tonni halvemmalla. En tiiä miltä tää muista kuulostaa mut mun mielestä aika hupaisaa että vedetään oma tarjous pois ja aletaan huutelee mediaan ettei voida ottaa joukkueeseen koska ei puhu kieliä riittävästi mut jos otat muutaman tonnin vähemmän nii tuu vaa, Kotilainen kirjoittaa instagramissa ja facebookissa julkaisemassaan päivityksessä.

Kotilainen, 23, oli tärkeä palanen Suomen maailmanmestarijoukkueessa joulukuussa 2016. Kotilainen voitti MM-kisojen pistepörssin ja valittiin turnauksen arvokkaimmaksi pelaajaksi. Tänä keväänä hän oli yksi Happeen avainpelaajista joukkueen raivatessa tiensä Superfinaaliin. Finaalin avauserässä Kotilainen loukkaantui vakavasti, ja Happeen 2–0-johtoasema kääntyi 2–6-tappioksi.

Pari päivää finaalin jälkeen Kotilainen ilmoitti, että hänen pelinsä Happeessa ovat vähäksi aikaa pelatut. Kalmarsund-siirron kariuduttua tähtipelaajan jatkosuunnitelmat ovat hämärän peitossa.

Harri Pirinen


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!

Honka ja KuPS Veikkausliigan huippuottelussa! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!