UFC:n naisten korsisarjan MM-haastaja Karolina Kowalkiewicz paljasti MMA Flashbackin haastattelussa, että sai supertähti Conor McGregorilta henkilökohtaisen pahoitteluviestin jouduttuaan irlantilaisen väkivaltaisen bussivälikohtauksen sivulliseksi uhriksi.

McGregor riehui huhtikuun alussa New Yorkissa Barclays Centerin urheilustadionin edustalla UFC 223 -otteluillan yhteydessä. Irkkutähti hyökkäsi metallisen aidan ja nokkakärryn voimin kohti linja-autoa, joka kuljetti hänen vihamiestään Khabib Nurmagomedovia sekä muita UFC-ottelijoita.

Kowalkiewicz oli yksi ottelijoista, jotka loukkaantuivat lievästi rytäkässä. Naisen ottelu New Yorkin illassa oli vaarassa peruuntua vamman vuoksi, mutta osavaltion urheilukomissio antoi hänelle lopulta kilpailuluvan.

Irlantilainen joutui hölmöilystään pulaan. New Yorkin poliisi pidätti miehen epäiltynä kolmesta pahoinpitelystä ja vaarallisesta käyttäytymisestä.

Ajan myötä McGregor tajusi ilmeisesti tekojensa seuraukset. Kowalkiewicz paljasti irlantilaisen pyytäneen häneltä henkilökohtaisesti anteeksi sosiaalisen median yksityisviestin välityksellä.

Vaikka ele oli ryhdikäs, ei puolalaisottelija ollut täysin varma McGregorin motiiveista.

– Uskon Conorin tajunneen, että hän teki väärin. Hän kirjoitti minulle henkilökohtaisesti ja pahoitteli käytöstään. En tiedä, onko hän rehellinen. Ehkä hän pelkää joukkokannetta. En tiedä siitä, en aio joka tapauksessa haastaa ketään oikeuteen, Kowalkiewicz kertoi.


Lähde: MMA Flashback