Neuvottelut raskaan sarjan ykköstähden Anthony Joshuan ja WBC-liiton maailmanmestarin Deontay Wilderin mahdollisesta ottelusta vaikuttavat etenevän melkoista etanavauhtia.

Niinpä Yhdysvaltoihin lentäneellä Joshualla olikin aikaa viettää vapaa-aikaansa mukavissa merkeissä.

Brittitähti pistäytyi seuraamassa koripallon NBA-liigan playoff-ottelua Golden State Warriorsin ja Houston Rocketsin välillä.

Joukkueiden lämmitellessä ennen peliä, avautui Joshualle mahdollisuus myös osoittaa omia koripallotaitojaan, kun Warriorsin tähtipelaaja Stephen Curry lähestyi eturivissä istunutta Joshuaa ja neppasi tälle pallon.

Britti ei yllätävästä tilanteesta häkeltynyt, vaan otti pallon yhdellä kädellä vastaan ja pompautti sen ”nappisyötöllä” takaisin Currylle, joka heitti pallon kuvan ulkopuolella arvatenkin sukkana koriin.