UFC:n välisarjan ottelija Kamaru Usman kertoi tuoreessa MMA Hourin haastattelussa erikoisesta joukkotappelusta, jonka keskeltä hän löysi itsensä PFL-promootion otteluillassa viikko sitten.

Uusi turnausmuotoista kilpailua pyörittävä promootio PFL järjesti ensimmäisen otteluiltansa 7. kesäkuuta New Yorkissa perinteikkäällä Madison Square Gardenin areenalla.

Kovatasoisen ottelukortin lisäksi yhteenottoja nähtiin myös yleisön keskuudessa. Humalaiset katsojat alkoivat rähinöidä yhtäkkiä kesken tapahtuman.

UFC-tähti Usman sattui istumaan yleisön joukossa juuri sillä kohdalla, jossa nyrkkirysy alkoi. Nigerialais-amerikkalaisen kamppailijan mukaan tilanne oli suorastaan ”surrealistinen”.

MMA Hour jakoi tilantesta videon, jossa Usman kertasi hämmentävän selkkauksen kulkua.

MMA Fighting

@MMAFighting
UFC welterweight contender @USMAN84kg tells his side of the story regarding the brawl he and his manager @AliAbdelaziz00 were involved in at PFL 1. Watch #TheMMAHour live:

Usmanin seurue oli lähdössä paikoiltaan hakemaan vettä, kun joukko päihtyneitä katsojia käveli heitä vastaan. Yksi miehistä alkoi solvata UFC-ottelijaa rasistisin ilmaisuin ilman mitään provosointia.

– Tässä vaiheessa olin vain, että okei, tämä jätkä on selvästi humalassa, hän on vakavissaan ja aivan naamani edessä. Olin vain, että peruutas vähän, olet minun alueellani. Hän sanoi vain, että et sinä mitään tee, luuletko olevasi joku vitun kova mies, Usman kertasi MMA Hourille.

– Ajattelin hänen lyövän minua, sillä hän oli niin aggressiivinen. Työnsin hänet pois ja sanoin, että anna olla, veli, Usman jatkoi.

Välisarjan ottelijanousukas päätti pysyä tilanteessa rauhallisena. Kesken sanaharkan Yhdysvaltain kansallislaulu alkoi soida, ja tilanne rauhoittui hetkeksi.

Kansallislaulun päätyttyä humalainen katsoja haukkui Usmania kuitenkin uudelleen ”N-sanalla”. Kun UFC-tähti käänsi hänelle selkänsä, kävivät miehet fyysisesti hänen ja managerinsa Ali Abdelazizin kimppuun.

– Käännyin ympäri lähteäkseni tilanteesta, ja kun selkäni oli heihin päihin, sain iskun selkääni. Pum. Sen jälkeen kolme heistä hyppäsi Alin päälle ja toiset kolme minun kimppuuni. Sitten tilanne muuttui siihen, että minun oli puolustettava itseäni. Olin itsepuolustusmoodissa ja yritin työntää yhtä kaveria pois päältäni. Se oli aivan hullua sekasortoa. Oli vaikea uskoa, että tämä tilanne tapahtui minulle, Usman taivasteli.

Pian paikalle riensivät tapahtuman turvamiehet, jotka heittivät häiriköt ulos. Järjestysmiehet pahoittelivat tapausta Usmanille ja Abdelazizille ja saattoivat miehet takaisin omille paikoilleen katsomaan loput otteluillasta.

Lähde: MMA Hour