Tyly tuomio! Parisuhdeväkivallan uhriksi joutunut vapaaottelija arvosteli rankasti puolisonsa pahoinpidelleen NFL-tähden UFC-sopimusta

© Kuva: Getty Images

Naisten kärpässarjan UFC-ottelija Jessica-Rose Clark kritisoi rajusti promootion päätöstä palkata puolisonsa pahoinpitelystä tuomittu entinen NFL-tähtipelaaja Greg Hardy riveihinsä.

Australialaiskamppailijan mielestä väkivaltaa lähisuhteissaan käyttäneille ihmisille ei pitäisi antaa UFC-sopimuksen kaltaisia mahdollisuuksia nousta uudelleen huipulle.

– Minulla oli oma kokemukseni parisuhdeväkivallan kanssa ennen kuin muutin tänne Las Vegasiin. Silloinen kihlattuni pidätettiin yhdestä murhan yrityksestä ja kahdesta pahoinpitelystä. Häntä ei tuomittu, Clark paljasti Phone Booth Fighting -podcastin haastattelussa.

– Hän sai 15 kuukauden ehdollisen tuomion ja hän sai silti poistua vapaasti maasta. Hänelle annettiin toinen mahdollisuus, ja uskon vahvasti siihen, että sellainen ihminen, joka pystyy menemään niin pitkälle ei tule muuttamaan, nainen jatkoi.

Itsekin parisuhdeväkivallan uhriksi joutuneen Clarkin mielestä UFC:n ratkaisu näyttää todella huonolta julkisuudessa.

– Hän voi vakuutella ja valehdella niin paljon kuin pystyy, että hän on hyvä ihminen. Sisimmiltään hän on kuitenkin ihminen, joka kykeni tekemään jotain tuollaista. Olen todella vahvasti Greg Hardyn palkkaamista vastaan, sillä en usko tuollaisten ihmisten voivan muuttua, Clark tylytti.

Uutisoimme aiemmin, että Hardy sai viime viikolla UFC-sopimuksen tyrmättyään toisen entisen NFL-pelaajan Austen Lanen ammattilaisdebyytissään (linkki uutiseen).

Entinen NFL:n Carolina Panthersin ja Dallas Cowboysin tähtipelaaja Hardy todettiin vuonna 2014 syylliseksi ex-naisystävänsä pahoinpitelyyn. Mies sai 18 kuukauden ehdollisen tuomion ja 10 ottelun pelikiellon NFL:ssä.

Jenkkitähden syytteistä kuitenkin luovuttiin, kun Hardyn uhri ei suostunutkaan saapumaan oikeuteen todistamaan.

Lähteet: Phone Booth Fighting, WSOCTV


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.